• Vanaf 11 mei houden wij weer iedere maandag van 18.00 - 19.00 uur gratis spreekuur. Maakt u wel even van tevoren een afspraak?

  • WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN JURIDISCH MEDEWERKER EN EEN ERVAREN LETSELSCHADEADVOCAAT
    meer info onder 'vacatures'


Dag van de echtscheiding

08 september 2016

     
Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken.

Eén op de drie huwelijken strandt  

Tegenwoordig eindigt één op de drie huwelijken in een echtscheiding. Sinds enkele jaren wordt daarom rond de 15e september de 'Dag van de Scheiding' georganiseerd.

Dag van de echtscheiding

Ook dit jaar organiseert de vFAS, oftewel de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators, de Dag van de scheiding.

Gedurende deze dag, die dit jaar op 9 september plaatsvindt, zijn diverse advocatenkantoren geopend voor het brede publiek. Iedereen die meer wil weten over scheiden, maar ook aan scheiden gerelateerde onderwerpen, kan tijdens de Dag van de scheiding bij zo’n deelnemend kantoor terecht.

   

Meer weten?

      

Bij Hilkens Advocaten is het familierecht al sinds jaar en dag een van onze bijzondere aandachtsgebieden. Wij beschikken inmiddels dan ook over ruim 35 jaar kennis en ervaring op dit gebied.

   

Bij ons kunt u elke dag terecht!

     

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat uw vragen met betrekking tot echtscheidingsperikelen en alles wat daarmee samenhangt niet binnen één dag te vangen zijn, kunt u bij ons het hele jaar door terecht als u meer wilt weten over scheiden.
  

Gratis inloopspreekuren

    

Zo kunt u bijvoorbeeld elke maandag- en dinsdagavond vrijblijvend binnenlopen tijdens een van onze gratis inloopspreekuren.*

   

Vrijblijvend gesprek

Verder kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen met een van onze advocaten. Een eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Dus, vraagt u zich af wat er allemaal op u afkomt als u besluit te gaan scheiden? Heeft u vragen over omgang of alimentatie? Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn?

Wij zijn u graag van dienst!

 

* gratis inloopspreekuren:

                Elke maandag van 18.00 – 19.00 uur

op ons kantoor aan de Wilhelminalaan 232 te 6101 JL Echt

                Elke dinsdag van 19.00 – 20.30 uur

in Zalencentrum De Oase aan de Bachstraat 51 te 6137 RX Sittard (wegens vakantie vervalt het gratis inloopspreekuur op 13 september a.s.)

 

 

Dag van de echtscheiding