• Vanaf 11 mei houden wij weer iedere maandag van 18.00 - 19.00 uur gratis spreekuur. Maakt u wel even van tevoren een afspraak?

  • WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN JURIDISCH MEDEWERKER EN EEN ERVAREN LETSELSCHADEADVOCAAT
    meer info onder 'vacatures'


Seminar 'Letselschade, hoe nu verder?'

07 maart 2016

In de dagelijkse praktijk staat Mr. Hilkens in zijn hoedanigheid van letselschadespecialist veel letselschadeslachtoffers bij in de afwikkeling van hun schade. 
    
Of deze cliënten nu letsel hebben opgelopen ten gevolge een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout, bijna  allemaal lopen ze tegen problemen aan die direct of indirect een gevolg zijn van het aan hen overkomen ongeval c.q. medische fout. Dit roept bij mensen veel onrust en vragen op, juist in een periode dat ze toch al een heleboel voor hun kiezen krijgen.
    
Om die reden geven wij regelmatig seminars over letselschade en de gevolgen daarvan, in de breedste zin van het woord. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt Mr. Hilkens waar mensen als letselschadeslachtoffer zoal mee te maken kunnen krijgen. Wij houden deze informatiebijeenkomsten bij voorkeur kleinschalig, zodat het persoonlijke aspect niet verloren gaat en er voldoende tijd is voor het beantwoorden van individuele vragen.
     
Heeft u vanwege (vrijwilligers)werk veel te maken met slachtoffers van letselschade, en bent u geïnteresseerd in een seminar over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de diverse mogelijkheden nader met u kunnen bespreken. 
    
Contactgegevens
Hilkens Advocaten
Wilhelminalaan 232
6101 JL Echt
T 0475 48 50 80
I www.hilkens.nl
E advocaten@hilkens.nl
Seminar 'Letselschade, hoe nu verder?'